Van Bakel Elektro
Zoeken

Beveiliging

Hoog veiligheidsniveau, lage kosten

Overal waar veiligheid een belangrijk issue is, kunnen wij u deskundig van dienst zijn. Onze mensen ontwerpen en installeren complete systemen voor inbraakbeveiliging (mechanisch en elektronisch) en brandbeveiliging (met automatische brandmeld- en ontruimingsinstallaties). Daarnaast leggen wij met kennis van zaken de noodverlichting aan en leiden wij desgewenst uw eigen personeel op. Met als resultaat: een woon- of werkomgeving waarin iedereen zich veilig voelt.

Wilt u zich goed beschermen tegen ongewenste gasten? Kies dan voor het maatwerk van Van Bakel én laat u verrassen door de aangenaam lage kosten. Wij installeren voor u een professioneel alarmsysteem dat exact is afgestemd op uw woonsituatie én uw persoonlijke wensen. Daarbij kunt u uw systeem laten aansluiten op onze alarmcentrale, zodat er bij een melding direct actie ondernomen kan worden. De mogelijkheden zijn legio. Van Bakel levert onder meer akoestische en optische alarmgevers, telefoonkiezers en meldkamerapparatuur waarmee een melding via de vaste telefoon, uw mobiel of internet kan worden doorgegeven.

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburg Mode & Sport

20/11

Verbouw en nieuwbouw van Tilburg Mode te Nistelrode.

Ombouw tot hoofdkantoor SDW zorg te Roosendaal

Ombouw tot hoofdkantoor SDW zorg te Roosendaal

14/09

In opdracht van Rabo Eigen Steen vastgoed heeft van Bakel Elektro de elektrotechnische installatie, toegangscontrole installatie, data installatie, brandmeldinstallatie en de inbraak alarminstallatie verzorgt ten behoeve van het nieuwe hoofdkantoor van SDW zorg te Roosendaal. Voorheen was hier een Rabobank kantoor gevestigd.

59 appartementen BrabantWonen Park Zwanenberg te Oss

59 appartementen BrabantWonen Park Zwanenberg te Oss

26/08

Voor van Wijnen BV uit Rosmalen verzorgt van Bakel Elektro de elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en zonnepaneel installatie. Het gebouw bestaat uit commerciële ruimtes, 59 huur- appartementen en een kelder met 59 bergingen.

Geen nieuws gevonden
Project in beeld

PV Installatie 39 panelen Verhoeven Montage te Heesch
39 stuks 255Wp panelen met SMA inverter Lees verder >