Van Bakel Elektro
Zoeken

Data

Netwerk van Van Bakel

Het dataverkeer in bedrijven is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Logisch, dat er ook steeds meer systemen zijn gekomen om al dat verkeer in goede banen te leiden. Onze mensen kennen die systemen als geen ander. Zo leggen zij eigentijdse, hoogwaardige netwerken aan voor spraak- en dataverkeer, compleet met actieve apparatuur, no-breaksystem, patchkasten, verhoogde computervloeren en natuurlijk een ijzersterke service!

Van een netwerkinstallatie op basis van geavanceerde elektro- en datatechniek tot en met de bouw van een complete server-ruimte: u kunt het met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Van Bakel. Wij zijn als één van de weinige bedrijven in Nederland CAT 6-gecertificeerd. De kabels in een CAT 6 netwerk hebben een frequentiecapaciteit van 1 GHz: honderd keer meer dan de gangbare CAT 5 netwerken. Zowel wat betreft de snelheid als de stabiliteit zit u daarmee de komende 20 jaar goed! Daarnaast kunt u bij Van Bakel ook andere netwerken kiezen, zoals CAT 5, glasvezel of coax. U kiest in ieder geval voor zekerheid: na een uitgebreide meting van de bekabeling, waarvan de resultaten ook worden opgestuurd naar de fabrikant, geven wij een garantie van 20 jaar op bekabeling, installatiekosten en materiaal.

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburg Mode & Sport

20/11

Verbouw en nieuwbouw van Tilburg Mode te Nistelrode.

Verbouw Rabobank te Heesch

Verbouw Rabobank te Heesch

20/11

Van Bakel Elektro verzorgt in opdracht van Rabobank Oss Bernheze de aanpassingen aan de elektrotechnische installatie, verlichtingsinstallatie en datainstallatie bij de interne verbouwing van het kantoor aan de Schoonstraat in Heesch.

Ombouw tot hoofdkantoor SDW zorg te Roosendaal

Ombouw tot hoofdkantoor SDW zorg te Roosendaal

14/09

In opdracht van Rabo Eigen Steen vastgoed heeft van Bakel Elektro de elektrotechnische installatie, toegangscontrole installatie, data installatie, brandmeldinstallatie en de inbraak alarminstallatie verzorgt ten behoeve van het nieuwe hoofdkantoor van SDW zorg te Roosendaal. Voorheen was hier een Rabobank kantoor gevestigd.

Geen nieuws gevonden
Project in beeld

Villa te Uden
Villa te uden inclusief domotica van Duotecno Lees verder >