Van Bakel Elektro
Zoeken

Domotica

Aangenaam ...

Het huis of het bedrijf van de toekomst bouwt u vandaag. Samen met de domotica-specialisten van Van Bakel. Domotica (domus = huis) is de verzamelnaam voor technologische hoogstandjes die het leven mooier, aangenamer en veiliger maken. Domotica-oplossingen zorgen niet alleen voor gemak, maar ook voor energiebesparing en kostenbeheersing.

Domotica is een complete integratie van allerlei technische componenten in uw huis of bedrijf: verlichting, klimaatregeling, toegangscontrole, alarm, multimedia etc. Hoe die integratie eruit komt te zien én wat er straks allemaal mogelijk is, bepaalt u zelf. Wilt u dat de lichten in uw woonkamer worden gedimd, zodra de muziek aangaat? Wilt u ’s avonds met één druk op de knop de verlichting en de toegangscontrole in uw bedrijf uitschakelen en de alarminstallatie inschakelen? U zegt het maar. Uw wensen vormen het uitgangspunt voor de ultieme oplossing. 

Voor complete huis automatiserings oplossingen maakt van Bakel gebruik van systemen van duotecno. (www.duotecno.nl)

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburg Mode & Sport

20/11

Verbouw en nieuwbouw van Tilburg Mode te Nistelrode.

Luxueuze villa te Uden

Luxueuze villa te Uden

02/07

Van Bakel Elektro verzorgt in opdracht van Nieuwenhuizen Daandels Bouw uit Uden de elektrotechnische installatie, KNX installatie, luxe design verlichting en beveiligingsinstallaties.

Villa te Uden

Villa te Uden

16/05

Villa te uden inclusief domotica van Duotecno

Geen nieuws gevonden
Project in beeld

Project Stack te Breda
Parkeergarage,kantoren,appartementen Lees verder >