Van Bakel Elektro
Zoeken
  • Eco

Eco

Van Bakel Eco

Van Bakel Elektro heeft voor duurzame oplossingen een apart bedrijf opgericht:  Van Bakel Eco.

Hier worden alle duurzame oplossingen gerealiseerd. Dit kan betekenen een oplaadpaal voor uw elektrische auto, een windmolen op uw pand, tot aan zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand. Met Van Bakel Eco heeft u deskundigheid in huis. Wij verkopen namelijk niet alleen een product, maar kunnen het ook vakkundig installeren. Het gaat tenslotte over uw elektrische installatie met alle gevaren van dien, zoals kortsluiting en/of brand. Dit risico moet u niet zelf willen dragen.

“Haal de zon in huis”  Grootschalig project in Brabant.

Wij hebben een grootschalig project opgezet speciaal voor PV-installaties. Dit naar aanleiding van de opdracht die wij hebben gerealiseerd op het gemeentehuis van Bernheze te Heesch. Hier heeft Van Bakel Eco een zonnepaneelinstallatie geleverd en gemonteerd die energie levert voor de installatie van het gemeentehuis. Vervolgens hebben wij naar aanleiding van het initiatief van het Regionaal Milieubedrijf te Cuijk ( RMB ) bij de gemeente Bernheze ( wat later gevolgd is door de gemeenten Maasdonk, Oss, Uden, St-Michielsgestel, Veghel, Cuijk en Boxmeer ) gesprekken gehad met het RMB. Hierna hebben wij een eigen actie opgezet die wij landelijk gebruiken met EcoNed (samenwerkingsverband 40 installateurs ). Voor meer informatie kijk op: www.haaldezoninhuis.nl.

Advies op maat; realisatie van A tot Z. Van Bakel Eco, u haalt kennis in huis van uw installaties.

Van Bakel Eco adviseert u graag over de mogelijkheden van zonne-energie. Op basis van een persoonlijk gesprek bieden we u een passend systeem, waarbij we naast doe-het-zelf pakketten ook de complete montage kunnen verzorgen. Koppeling op uw bestaande elektrische installatie is immers aan eisen onderhevig waarvan wij als gecertificeerd installateur alle kennis hebben. Daarnaast is van Bakel Eco erg sterk in het leveren en installeren van Oplaadzuilen of oplaadpalen voor elektrische auto's.

Daarnaast brengt het plaatsen van de panelen op het dak risico’s met zich mee. Met Van Bakel Eco heeft u een VCA ( Veiligheid Gezondheid en Milieu “VGM” Checklist Aannemerij ) gecertificeerd bedrijf in de arm genomen om zo de risico’s voor u als opdrachtgever te minimaliseren (u bent juridisch aansprakelijk voor werkzaamheden aan uw gebouw). Werken aan het dak is vaak gevaarlijk.

In een wereld waarin de energie letterlijk op je dak valt, is het eigenlijk ondenkbaar dat we fossiele, uitputbare, milieuvervuilende brandstoffen uit de grond halen om onszelf te voorzien van energie. Dit kan ook anders. Wij willen graag onze bijdrage leveren om iedereen te voorzien van geld- en milieubesparende producten. Van Bakel Eco gelooft in een wereld waarin de mensen meer regie hebben over hun eigen energie.

Van Bakel Eco is er voor zowel zakelijke gebruikers als particulieren. Wij verzorgen hierbij het gehele traject: advies, installatie, subsidieaanvraag, advies over financieringsmogelijkheden en eventuele bouwvergunningen. Zodoende heeft de klant slechts 1 aanspreekpunt omtrent haar eco-energie toepassingen. 

Daarnaast geeft Van Bakel Eco haar klanten advies over hoe zij op een duurzame wijze om kunnen gaan met hun energiegebruik.

Prijzen

Onze prijzen zijn inmiddels van zo’n concurrerend niveau dat wij zelfs zonder enige subsidie de terugverdientijd onder de 10 jaar houden. Met subsidies voor zowel particulier ( SDE, duurzaamheidslening enz. ) als bedrijven ( SDE, EIA, flexibel afschrijven ) zitten we vaak onder de 5-7 jaar. Niets hoeft u dus te weerhouden om duurzaam te investeren.

Zeker gezien het feit dat de afgelopen 10 jaar de elektriciteitsprijs meer dan verdubbeld is ( en alle deskundigen een verdere stijging verwachten ), is dit een investering waarbij u zelf uw energieprijs bepaalt.

Wij kopen bijvoorbeeld zonnepanelen op containerniveau in en hebben door een landelijke samenwerking ( EcoNed ) een schaalgrootte die weinig partijen hebben. Daarbij zijn wij deskundig en solvabel. De kwaliteit van de panelen is gegarandeerd. Dit is voor een periode van 10 jaar bij een verzekeringsmaatschappij ondergebracht in Duitsland.

Het is mogelijk om uw zonnepanelen d.m.v. een hypotheek te financieren. Sommige banken bieden extra aantrekkelijke hypotheekvormen aan die u tot 1% kortingsrente bieden. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar. Wanneer u toch problemen heeft om nu financiële middelen vrij te maken behoort een financiering van ons systeem tot de mogelijkheden.

Uw eigen “energiebedrijf”

Met zonnepanelen wekt u uw eigen elektriciteit op. Door middel van zonlicht (ook bij bewolkt weer) wordt elektriciteit opgewekt, die u vervolgens gebruikt voor bijvoorbeeld uw televisie, wasmachine of uw haardroger. Zodoende bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Al de energie die u opwekt hoeft u niet aan uw energiebedrijf te betalen. U mag van het energiebedrijf 5000kWh salderen, waarbij u hetzelfde bedrag terugkrijgt als wat u betaalt.

Missie
Energiegebruikers, zowel zakelijke gebruikers als particulieren, een grotere onafhankelijkheid bieden door ze (deels) autonoom te maken van energieleveranciers d.m.v. zelfvoorzienende energiesystemen als zonnepanelen en zonneboilers. Tevens wil Van Bakel Eco een bijdrage leveren aan een schonere leefomgeving.

Visie
De stijgende energieconsumptie en de daarmee samenhangende energieprijzen ziet wij als een strop voor de consument. Wij zien de oplossing in eco-energievoorziening i.p.v. vervuilende en gevaarlijke kerncentrales. Onze visie is een wereld die verstandig omgaat met energie, energie die letterlijk op je dak valt. Een wereld waarin economie en ecologie samengaan en waarin consument tevens producent van energie is.

Systeemkeuze 
U kunt bij Van Bakel Eco kiezen voor een doe-het-zelfpakket (DHZ) of een compleet gemonteerd systeem. Indien een DHZ pakket uw voorkeur geniet, worden alle materialen (inclusief omvormer, dakmateriaal en bekabeling) franco bij u thuis afgeleverd. Wanneer u een onderhoudsabonnement wenst, doen wij een controle op de installatie.

All-in gemonteerde systemen
Van Bakel Eco biedt u ook compleet gemonteerde systemen. Na een adviesgesprek met een van onze adviseurs wordt op basis van uw energieverbruik, uw dakafmetingen en/of uw budget een systeem op maat gemaakt. Vervolgens kunnen we de dakmontage van de panelen voor u verzorgen, evenals de montage van de omvormer tot de aansluiting op het net. Een brutoproductiemeter wordt geplaatst door uw netbeheerder.

PV installatie 114 panelen Gemeentehuis te Heesch

PV installatie 114 panelen Gemeentehuis te Heesch

21/11

Van Bakel Eco installeert in opdracht van Gemeente Bernheze een pv installatie met 114 panelen á 255Wp op het Gemeentehuis te Heesch.

20 nieuwbouw woningen te Oirschot

20 nieuwbouw woningen te Oirschot

20/11

In opdracht van Bouwbedrijf Gebr. van Herpen uit Heesch verzorgt Van Bakel Elektro de elektrotechnische installaties en zonnepaneel installatie voor 20 CPO woningen `de Reep` te Oirschot.

 

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburg Mode & Sport

20/11

Verbouw en nieuwbouw van Tilburg Mode te Nistelrode.

Geen nieuws gevonden
Project in beeld

10 CPO woningen aan de Nelson Mandelastraat te Heesch
Lees verder >