Van Bakel Elektro
Zoeken

Kracht & licht

Van alle markten thuis

Lichtinstallaties zijn er in de eerste plaats voor een aangename (werk)sfeer. Maar lichtinstallaties kunnen ook worden aangelegd voor de veiligheid. Voorbeelden daarvan zijn de buitenverlichting en bewegingsgestuurde verlichting.

De unit Kracht en Licht van Van Bakel Elektro werkt voor een groot aantal verschillende klanten, zoals particulieren, MKB-bedrijven, industriële bedrijven, aannemers, woningstichtingen en vastgoedbeheerders. Klanten die kunnen rekenen op een snelle service, een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en representatieve monteurs.

Het producten- en dienstenpakket is al even divers als de klantenkring. Of het nu gaat om verlichtingsinstallaties, wandcontactdozen van 230 V en 400 V, kabelgoten, verdeelkasten of noodstroomvoorzieningen, wij zorgen ervoor dat alles voldoet aan uw praktische en esthetische wensen én aan de actuele veiligheidsnormen.

Bij Van Bakel is uw lichtinstallatie in betrouwbare handen. Zo hebben wij de volgende certificaten:
• KOMO Installatie BRL 6001
• Veiligheid NEN 1010
• Keuring/Beheer NEN 3140/NEN-EN 50110

Verbouw Rabobank te Heesch

Verbouw Rabobank te Heesch

20/11

Van Bakel Elektro verzorgt in opdracht van Rabobank Oss Bernheze de aanpassingen aan de elektrotechnische installatie, verlichtingsinstallatie en datainstallatie bij de interne verbouwing van het kantoor aan de Schoonstraat in Heesch.

20 nieuwbouw woningen te Oirschot

20 nieuwbouw woningen te Oirschot

20/11

In opdracht van Bouwbedrijf Gebr. van Herpen uit Heesch verzorgt Van Bakel Elektro de elektrotechnische installaties en zonnepaneel installatie voor 20 CPO woningen `de Reep` te Oirschot.

 

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburg Mode & Sport

20/11

Verbouw en nieuwbouw van Tilburg Mode te Nistelrode.

Geen nieuws gevonden
Project in beeld

10 CPO woningen aan de Nelson Mandelastraat te Heesch
Lees verder >