Van Bakel Elektro
Zoeken

Telecom

Meer dan een telefoon ...

MKB-bedrijven en industriële bedrijven stellen hoge eisen aan hun telecominstallatie, zoals gemak, bedrijfszekerheid en multifunctionaliteit. Aan al die eisen kunnen wij voldoen met de modernste oplossingen. Onze inzet: de aanleg van bekabelings- en telefoonsystemen van diverse fabrikanten, zoals Panasonic en Ascom, bedrade en draadloze systemen en VOIP (Voice Over Internet Protocol).

Telefonie gaat bij Van Bakel verder dan het installeren van een telefooncentrale met telefoons. Wij bieden telecomoplossingen op maat. Zo kunnen wij uw telecominstallatie combineren met een systeem voor toegangscontrole waarmee deuren en poorten geopend kunnen worden. Bovendien kunt u kiezen voor analoog, digitaal of VOIP (Voice Over Internet Protocol).

Van Tilburg Mode & Sport

Van Tilburg Mode & Sport

20/11

Verbouw en nieuwbouw van Tilburg Mode te Nistelrode.

Ombouw tot hoofdkantoor SDW zorg te Roosendaal

Ombouw tot hoofdkantoor SDW zorg te Roosendaal

14/09

In opdracht van Rabo Eigen Steen vastgoed heeft van Bakel Elektro de elektrotechnische installatie, toegangscontrole installatie, data installatie, brandmeldinstallatie en de inbraak alarminstallatie verzorgt ten behoeve van het nieuwe hoofdkantoor van SDW zorg te Roosendaal. Voorheen was hier een Rabobank kantoor gevestigd.

van Tilburg Mode en Sport

van Tilburg Mode en Sport

Geen nieuws gevonden
Project in beeld

Renovatie project van 21 woningen Van Randerodestaat Boxtel van woonstichting St. Joseph
opdrachtgever is Hendriks Onderhoud en Beheer BV Lees verder >